Eläinten ennätyskirja

Hakulinen, Anne

Hauska lasten tietokirja selvittää eläinmaailman ennätyksiä usealla eri tavalla. 
Jos eläimet järjestäisivät olympialaiset, niin juoksukilpailun voittaisi gepardi ja korkeushyppymestaruus menisi pullokuonodelfiinille. Uimakisojen ylivoimainen voittaja olisi purjekala. Ja tuttu rusakko paljastuisi monitaituriksi, paitsi juoksijaksi ja pituushyppääjäksi myös melko hyväksi uimariksi.
Eläinten ennätyskirjassa käydään monta jännittävää kisaa, joissa eri eläinten ominaisuudet vertautuvat havainnollisesti toisiinsa. Kirja osoittaa myös, miten ihminen pärjäisi eri lajeissa eläinten kanssa. 
Eläimistä löytyy ennätysten haltijoita muissakin kuin urheilulajeissa: koko, ikä, pisin kieli, vaarallisuus ja erityistaidot. 

Ikäsuositus 4-9-v. 

Anne Hakulinen on espoolainen biologi ja vapaa toimittaja. Häneltä on aiemmin ilmestynyt luontotietoteos Lapsen oma ötökkäkirja. 
Anne Muhonen on vantaalainen kuvittaja, jolta on julkaistu 16 sarjakuva-albumia. Muhonen on tehnyt myös lastenkirja- ja oppimateriaalikuvituksia. Viimeksi hän on kuvittanut muun muassa Esko Ojasen kirjan Kalevalan taruolennot. 

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523752436
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L56.8
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset luonto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.