Lumoavaa tuftausta

Lumila, Johanna

Opi uusi tekniikka Suomen tuftaajamestarin ohjeilla 

Tuftaus on käsityötekniikka, jossa tuftausneulalla ja langalla luodaan pohjakankaaseen mielenkiintoisia pintoja. Tuftauksessa pääsee nopeasti alkuun ja saa hyvin nopeasti myös valmista aikaan. 
Tuftaajamestari Johanna Lumila opettaa kirjassaan tuftaustekniikan perusteet, neuvoo välineiden ja lankojen valinnassa ja antaa tarkat ohjeet ja kaavat pariin kymmeneen toinen toistaan houkuttelevampaan tuftaustyöhön. 
Kirjan ohjeilla syntyy sisustustyynyjä, mattoja, seinätauluja ja -tekstiilejä, istuinalustoja, pehmoleluja, laukkuja, asusteita ja koruja. 
Tässä tekniikassa voi käyttää mitä erilaisimpia lankoja ja hyödyntää kaappien kätköissä olevat ylijääneet lankavarastot upeiksi tuotteiksi. 
Kirja opastaa myös kaavojen tekoon, joten tekniikan opittuaan voi jokainen luoda tuftaten juuri sellaisia kuvakudoksia kuin haluaa. 

"Tuftaus on kuin maalaisi langalla. Tuftattujen töiden ja esineiden pinnat muistuttavat joko ryijyjen nukkaa tai kirjailtujen kankaiden pistoja riippuen siitä kummalta puolelta työtä tarkastelee. Juuri tästä syystä tuftaus tekniikkana on niin kiehtovaa ja inspiroivaa." - Johanna Lumila 

Johanna Lumila on oululainen tekstiiliartesaani ja käsityökoulun opettaja, joka suunnittelee ja valmistaa käyttö- ja sisustusesineitä sekä perinteisillä että uusilla kädentaitotekniikoilla. Hänen töitään on julkaistu aikakauslehdissä ja lisäksi valtakunnallisen Taito-järjestön julkaisuissa. Lumila on edistänyt tuftauksen tunnettuutta valtakunnallisesti Taitojärjestön kautta sekä kouluttanut järjestön neuvojia ja ohjaajia tuftausvälineiden ja materiaalien käytössä. Hänen tuftaustöitään myydään Taito Shop -verkkokaupoissa.  

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523752405
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 65
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): p�yt� 3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.