Stevie Van Zandt – Soulfire!
Ei saatavilla

Stevie Van Zandt – Soulfire!

Van Zandt, Stevie

Ikoninen kitaristi Steve Van Zandt kertoo ensi kertaa oman tarinansa. Luvassa on vauhdikas matka monilahjakkaan taiteilijan värikkäisiin elämänvaiheisiin. 
Rock-maailman tietoisuuteen Little Steven lävähti kertaheitolla liityttyään vuonna 1975 Bruce Springsteenin E Street Bandiin. Pitkän musiikkiuran varrelle on mahtunut huikeita menestyksiä niin kitaristina kuin tuottajanakin. Lopullisesti maailmanmaineeseen Van Zandt nousi yllättäen näyttelijänä. Siitä pitivät huolen keskeiset roolit television Suomessakin suosituissa tv-sarjoissa Sopranos ja Lilyhammer. 
Artistin tuntemattomampi puoli on hänen poliittinen aktivisminsa. Hänen toiminnallaan oli suuri vaikutus Nelson Mandelan vapauttamiseen johtaneessa prosessissa.  
Todellisella rock-otteella Van Zandt kirjaa muistelmissaan elämänsä ylä- ja alamäet, varaslähdöt ja villit unelmat. 


Steven Van Zandt eli Little Steven on yhdysvaltalainen muusikko, näyttelijä ja aktivisti. Hänet tunnetaan parhaiten Bruce Springsteenin E Street Bandin pitkäaikaisena kitaristina, Sopranos-televisiosarjan Silvio Dantena sekä Lilyhammer-televisiosarjan Frank Taglianona. 

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523752283
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 78.993

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.