Pahan oma

James, Peter

Kaikki vainajat eivät suosiolla siirry tuonpuoleiseen 

Nuori Fabian kuolee auto-onnettomuudessa. Hän ei kuitenkaan ole vielä valmis lähtemään. Jotain on jäänyt kesken. 
Fabianin äiti Alex on lohduton. Yksinäisessä talossa kaikki muistuttaa hänen ainoasta lapsestaan. Yhä useammin tuntuu siltä, että Fabian on läsnä. 
Alex kääntyy tuskassaan meedion puoleen. Tämä kuitenkin keskeyttää istunnon pelästyneenä, muttei suostu kertomaan, mikä sai hänet kauhun valtaan. 
Fabianin läsnäolo alkaa saada yhä kauhistuttavampia ilmenemismuotoja. Epätoivoinen Alex alkaa tutkia menneisyyttä ja joutuu huomaamaan, ettei tuntenut poikaansa niin hyvin kuin luuli. 
Sitä mukaa kun menneisyyden salaisuudet avautuvat, kasvaa myös Fabianin hengen valta. Alex ymmärtää, että pelastaakseen itsensä hänen on vapauduttava siitä hinnalla millä hyvänsä. 


”Koukuttava kauhutarina kuolemattomuuden etsinnästä ... en muista milloin olisin lukenut romaanin, josta nautin yhtä paljon.” - Sunday Telegraph 

”Britannian vastine Stephen Kingille ja Michael Crichtonille” - Sunday Express 

Peter James on kirjailija, käsikirjoittaja, tuottaja ja yksi Ison-Britannian suosituimmista dekkaristeista, jonka kirjoja on myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta. Peter Jamesin teokset ovat olleet jatkuvasti Britannian bestsellerlistojen kärjessä, ja niitä on käännetty jo 37 kielelle. 
Peter Jamesille on myönnetty lukuisia palkintoja, mm. Best Crime Writer of the Year, Prix Polar International, Prix Cœur Noir ja People’s Bestseller Dagger for Crime Novel of the Year. 

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523752092
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.