Ann Selin

Vekkeli, Pirkko

Ann Selin on vuosien varrella useasti antanut julkisuudessa kasvot koko ammattiyhdistysliikkeen arvoille ja kamppailuille. Ja nimenomaan naisen kasvot miesten hallitsemassa maailmassa. 

Ammattiliiton alimmalta portaalta työnsä nuorena aloittanut Ann Selin päätyi monien yhteiskunnallisten luottamustehtävien lisäksi lopulta vaikutusvaltaisen yksitoistamiljoonaisen kansainvälisen ammattijärjestön puheenjohtajaksi. 

Kesällä 2019 eläköitynyt suorapuheinen ja värikäs nainen on opittu tuntemaan työssään tinkimättömänä, reiluna ja hyvänä neuvottelijana. 
Hänet tunnetaan myös laulavana pomona, joka vetää tuhansien ihmisten tapaamisissa soolona Tina Turnerit ja Hyvästi yöt siinä missä yhteisesti lauletut työväenmarssit ja Maamme-laulut. Liittojohtaja saattoi puheen sijasta laulaa jäähallintäydelle kokousväelle.  

Tässä kirjassa Ann Selin avaa pelottomasti myös yksityistä minäänsä vaikeuksineen ja selviytymisineen. Painavien yhteiskunnallisten asioiden takaa nousevat rehevät, hauskat, rohkeat, hassut ja karvaat sattumukset. 
Kirjassa ääneen pääsee myös koko joukko Anin tuntevia ystäviä ja vaikuttajia Lauri Ihalaisesta Jyrki Kataiseen, Jarkko Elorannasta Tarja Haloseen, Anneli Saaristosta Reiska Laineeseen ja Eeva-Liisa Inkeroisesta Klaus Thomassoniin.

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523750692
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.