Varsinais-Suomi Kohteet, jotka on nähtävä kerran elämässä

Varsinais-Suomi Kohteet, jotka on nähtävä kerran elämässä

Sillanpää, Kaisa

Varsinais-Suomi - kohteet, jotka on nähtävä kerran elämässä on opas innostavaan matkailuun.

Kirja esittelee ainutlaatuisia piilossa olevia matkailukohteita. Kirjasta löytyy kulttuuria monessa muodossa, historiaa, perinteitä, arkkitehtuuria, teollisuushistoriaa ja luonnon kohteita. Tarkastellaan ihmisen ja luonnon aikaansaannoksia. Kirjassa käydään läpi kaikkien Varsinais-Suomen 27 kunnan mielenkiintoisimmat kohteet. Maaseutu, metsät ja meri ovat vahvasti läsnä. Katsellaan ja kierrellään kansallismaisemissa Aurajoen ja Saaristomeren lähei-syydessä. Kuljetaan merkkihenkilöiden jalanjäljillä. Annetaan rutkasti knoppitietoa.

Kirjassa tutustutaan upeisiin erityiskohteisiin, jotka eivät ole aiemmin laajalti tiedossa. Hieno elämys saattaa löytyä lähempää kotia, kuin voisi koskaan kuvitella. Kirja innostaa kaikkia tarkkailemaan lähiympäristöään uteliaana ja silmät avoimina.

Tämä kirja on tarkoitettu kaikille matkailusta, kulttuurista, luonnosta ja historiasta kiinnostuneille. Kohteet soveltuvat kaikenikäisille. Kirja kannustaa ihmisiä löytämään hienoja kohteita lähiseudultaan. Ei tarvitse lentää toiselle puolelle maapalloa löytääkseen kohteita, jotka puhuttelevat. Lomamatka voi suuntautua ulkomaiden ja pidempien kotimaan matkojen sijaan muutaman kilometrin päähän omasta kodista. Lähimatkailua voi harrastaa pienimuotoisesti ihan koska vaan ja kuka tahansa.

Varsinais-Suomen historia on erittäin monipuolinen ja tärkeä osa koko Suomen historiaa ja sen erikoislaatuisuuden vuoksi tähän alueeseen kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan myös muualta Suomesta.

 

Kustantaja: Readme
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523735613
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 42

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.