Tunnetaitoja hevosihmisille
Ei saatavilla

Tunnetaitoja hevosihmisille

Alongi, Katariina; Mannila, Laura

Mikä yhdistää hevosten lisäksi jokaisen hevoshullun, iästä ja lajista riippumatta? TUNTEET!

Hevosilla on uskomaton kyky herättää tunteemme eloon sekä hyvässä että pahassa. Koemme hevosten kanssa usein syviä onnen, ilon ja yhteenkuuluvuuden hetkiä, ja tämä kannustaa meitä jatkamaan niiden parissa.

Hevosihmisen tunnetaito-opas on jokaiselle hevosalan harrastajalle ja ammattilaiselle suunnattu perusteos tunteista, lajista riippumatta. Kirjassa käsitellään vaikeita, mutta hevosmaailmassa yleisiä tunteita, kuten pelkoa, raivoa ja häpeää avoimesti ja hyväksyvästi. Kirjan tarkoituksena on auttaa ihmisiä tunnistamaan ja ymmärtämään hevosten kanssa kokemiaan tunteita, sekä antaa konkreettisia ohjeita tunteiden säätelemiseen hevosten kanssa.

Harjoituksien avulla lukijat voivat oppia vapauttamaan tunteensa ja kohtaamaan hevosen nythetkessä, tasapainoisemmassa mielentilassa. Kirjan tarkoituksena on antaa hevosihmisille työkaluja, joiden avulla parantaa yhteistyötä hevosten kanssa, mutta myös lisätä hevosharrastuksen/työn mielekkyyttä ja eettisyyttä. Tunteiden tunnistaminen ja sääteleminen lisää sekä hevosten että ihmisten hyvinvointia, oppimiskykyä ja stressinsietokykyä. Uskomme myös, että hyvät tunnetaidot hevosten kanssa työskenneltäessä ja harrastaessa ehkäisevät tehokkaasti onnettomuuksia ja vaaratilanteita.

Kirja koostuu teoriatiedosta, esimerkkitarinoista, konkreettisista harjoituksista ja tunnetaito-ohjeista.

Katariina Alongi os. Kaartinen (s.1967) on FM, liikun-nanohjaaja ja elämäntaidonvalmentaja, joka työskentelee ratsastusvalmentajana ja nuorisokirjailijana. Parhaiten Katariina kuitenkin tunnetaan hevosmaaimassa Hevonen, Opettajani -podcastistaan.

Laura Mannila (s. 1978) on psykoterapeutti, työnohjaaja ja kouluttaja. Viidentoista vuoden tauon jälkeen hän palasi aikuisiällä hevosten ja ratsastuksen pariin ja huomasi kehopsykoterapian oppien olevan suoraan sovellettavissa myös hevosmaailmaan.  

Kustantaja: Readme
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523732186
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 67.41

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.