Aito elämä - Terve keho, terveessä mielessä

Yrjölä, Nora

Nora Yrjölän esikoisteoksessa lähestytään hyvinvointia hieman erilaisesta näkökulmasta. Noran vahva oma elämäntarina, kokemukset, omat haasteet sekä lukuisat asiakaskohtaamiset ovat luoneet sen elämänkatsomuksen ja käsityksen kokonais-valtaisesta hyvinvoinnista, mitä Noran kirjassakäsitellään. 

Noran intohimo on pohtia asioita syvällisemmin ja sydämen tehtävä auttaa ihmisiä pääsemään lähemmäs hyvinvoivaa, oman itsensä näköistä, tasapainoisempaa ja merkityksellisempää elämää. Oman elämän esimerkein Nora kertoo, miten hän on oivaltanut paljon asioita omasta elämästään ja siitä, minkälaisten asioiden pohtiminen sekä työstäminen voi auttaalöytämään hyvinvointia ja merkitystä elämään. 

Hyvinvointi on muutakin kuin keskittymistä liikuntaan, ravintoon ja lepoon. Kirjassa eri hyvinvoinnin osa-alueita, kuten ravintoa, liikuntaa, unta sekä mielenhyvinvointia käsitellään hieman erilaisesta näkökulmasta, kuin yleensä. Asioita lähestytään erityisesti armollisuuden, myötätunnon ja ymmärryksen kautta,paneutumalla tarkemmin omaan mieleen ja tunteisiin. Kirjassa käsitellään myös arvoja, anteeksiantoa, motivaatiota, rakkautta sekä minuutta, joiden syvempi ymmärtäminen on olennaisessa osassa, kun haluamme oikeasti voida paremmin. 

Nora Yrjölä on valmennuksen ylemmän korkeakoulu-tutkinnon suorittanut pitkän linjan liikunta-alan ammattilainen, valmentaja, auktorisoitu Personal Trainer, luennoitsija sekä entinen kilpaurheilija. Lukuisat asiakas- sekä oman elämän kokemukset ovat muodostaneet erinomaisen käsityksen niistä haasteista, joidenkanssa ihmiset tänä päivänä painivat. 

Kustantaja: Readme
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523731707
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 14.1

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.