Laaja-alaisen erityisopetuksen käsikirja
Ei saatavilla

Laaja-alaisen erityisopetuksen käsikirja

Vitka, Tiina

Laaja-alainen erityisopettaja on pedagoginen asiantuntija ja moniosaaja. Jatkuva into kehittää omaa osaamistaan auttaa jäsentämään monimuotoista työnkuvaa ja antaa eväitä työn hallintaan.

Tässä käsikirjassa kerrotaan, miten laaja-alaisen erityisopetuksen voi järjestää tuloksekkaasti aina esikoulun ja ensimmäisen luokan nivelvaiheesta toisen asteen nivelvaiheeseen saakka. Kirjassa pureudutaan käytännönläheisesti laaja-alaisen erityisopettajan toimenkuvaan: opettamiseen, ennaltaehkäisyyn ja ennakointiin sekä konsultointiin ja yhteistyöhön.

Teos soveltuu myös rehtoreille ja muille sivistystoimen esimiehille koulujen pedagogisen suunnittelun tueksi. Liian usein koulun laaja-alainen erityisopettaja on suuri hyödyntämätön resurssi, joka parhaimmillaan tukee koko koulua.

Teos on laajennettu ja uudistettu painos Vitkan suositusta kirjasta Laaja-alainen erityisopetus yläkoulussa (PS-kustannus 2018). Päivitettyyn painokseen on tehty lisäyksiä muun muassa ohje- ja testilistoihin.

KM Tiina Vitka on tehnyt yli 20-vuotisen uran laaja-alaisena erityisopettajana ja oppimisen tukijana. Hän on toiminut erityisopettajana alakoulussa, yläkoulussa, lukiossa ja ammatillisessa koulutuksessa sekä kouluttanut opettajia ympäri Suomea. Hän pitää työnsä ytimenä pedagogiikan kehittämistä, yhteistyötä ja jatkuvaa uuden oppimista.

Kustantaja: PS-Kustannus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523702721
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 38.55
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Kasvatus ja koulu

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.