Kasvun juuret

Ranta, Samuli

Naurun määrä päivän aikana voisi olla ihan hyvä mittari.

Hyvässä oppimisympäristössä on turvallinen olo, arvostetaan toisia ja koetaan paljon iloa. Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen myönteisillä oppimiskokemuksilla luodaan hyvät juuret lapsen opinpolulle.

Tässä teoksessa oppimisen ja hyvinvoinnin perustaan pureudutaan tutkimustietoon pohjautuvien teemojen avulla. Esillä ovat niin opettajan suhde lapseen, positiiviset oppimiskokemukset, lapsen autonomian tukeminen, lasten vuorovaikutussuhteet kuin aikuisten väliset vuorovaikutussuhteet. Kustakin teemasta kerrotaan myös käytännönläheisiä vinkkejä sekä varhaiskasvatuksen opettajien ja asiantuntijoiden kokemuksia.

Teoksessa avataan, kuinka pedagogista toimintaa voi kehittää päiväkodissa. Kirja antaa hyviä työvälineitä myös muille kasvatus- ja opetustehtävissä työskenteleville.

KT Samuli Ranta toimii yliopistotutkijana Itä-Suomen yliopistossa ja on kysytty luennoitsija. Ranta on aktiivisesti ottanut kantaa varhaiskasvatuksen ongelmakohtiin ja haluaa olla mukana kehittämässä varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa.

 

Kustantaja: PS-Kustannus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523701649
Ilmestymisvuosi: 2021
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Kasvatus ja koulu

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.