Opettajan hyvinvointikirja

Yrttiaho, Reetta; Posio Susanna

Miten sinä voit juuri nyt? Riittääkö sinulla jaksamista niin työpäivään kuin sen jälkeenkin? Koetko työsi merkitykselliseksi? 

Oma työ voi herättää innostusta ja intohimoa, mutta yhtä lailla se voi tuntua maailman suurimmalta taakalta. Toisinaan taas ajatukset työstä seilaavat laidasta toiseen. Työn parissa kuluttaa joka tapauksessa suuren osan päivästä. Siksi on tärkeää tiedostaa, kuinka työ vaikuttaa meihin ja hyvinvointiimme.

Tämä kirja on opettajan oma hyvinvointikirja. Se ei voi tarjota lisäresursseja, pienentää oppilasryhmiä tai vaikuttaa koulujen sisäilmaongelmiin, mutta sen avulla opettajan on mahdollista lisätä omia voimavarojaan. Helposti lähestyttävä teos esittelee positiivisen psykologian ja työhyvinvoinnin tutkimuksia sekä opettajien omia kokemuksia työssä jaksamisesta. Tutkimustiedon lisäksi kirja tarjoaa harjoituksia ja työkaluja oman hyvinvoinnin sekä työhyvinvoinnin parantamiseen.

Kustantaja: PS-Kustannus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523700864
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 38.5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.