Kynä - Tehtäviä oman äänen löytämiseen
Ei saatavilla

Kynä - Tehtäviä oman äänen löytämiseen

Haimelin, Mirjami; Rämö, Satu

Joskus kirjoittaminen on hirveää. Joskus se on sietämätöntä. Joskus se on muuten vain vaikeaa. Hetkittäin se on oikein mukavaa.

Kirjoittamaan oppii kirjoittamalla ja kirjoittajaksi tullaan kirjoittamalla. Hyväksi kirjoittajaksi tullaan harjoittelemalla paljon. Harjoitellaan siis yhdessä!

Kynä - Tehtäviä oman äänen löytämiseen herättelee uskallusta kirjoittamiseen ja rohkaisee kehittymään entistä paremmaksi kirjoittajaksi. Se houkuttelee esiin hyviä luovuuden tuntemuksia ja tukee oman äänen löytämistä. Tehtäväkirja tuuppii kirjoittajaa kohti säkenöivämpää ideointia, parempaa kirjoittamisen rutiinia ja entistä vakuuttavampaa tekstiä.

Tehtäväkirja sisältää kymmeniä toimiviksi todettuja ja eteenpäin puskevia harjoituksia, jotka auttavat hahmottamaan omia vahvuuksia ja kirjoittamisen kipupisteitä. Tehtävät on jaoteltu selkeisiin teemoihin, ja kaikille kirjoittamisen osa-alueille on annettu reilusti harjoittelutilaa. Lisäksi kirjoittamisen konkarit Anna-Leena Härkösestä Riku Rantalaan paljastavat omat kirjoitusharjoituksensa, jotka auttavat heitä kohti väkeviä ja tarkoituksenmukaisia tekstejä.

Mirjami Haimelin työskentelee sisältösuunnittelijana teknologia-, design- ja strategiayritys Reaktorissa. Taustaltaan hän on toimittaja, joka on tehnyt töitä muun muassa muotijournalismin, tiedekirjoittamisen ja kirjallisuuden parissa. Koulutukseltaan Mirjami on äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, ja aiemmin hän on tehnyt myös kustannustoimittajan sekä kieli- ja kirjoittajakouluttajan töitä.

Satu Rämö on Islannissa asuva kirjailija ja luovan alan yrittäjä, jonka somekanavat tavoittavat kuukausittain kymmeniätuhansia seuraajia blogin, Instagramin ja podcastien kautta. Satu on vetänyt kirjoittajakoulutuksia sekä julkaissut kymmenkunta kirjaa: asiaproosaa ja muun muassa markkinointiviestinnän oppikirjoja. Lisäksi Satu on mukana Tripsteri-matkailumediassa.

 

Kustantaja: Tuuma Kustannus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523700116
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 86.07

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.