Teette niin kuin minä sanon

Turunen, Ari

Katso: Ari Turunen kertoo kirjastaan kirjakauppa Sivullisen lavalla.

Tämä kirja kertoo pomottajista ja päällepäsmäreistä, jotka tietävät omasta mielestään kaiken aina muita paremmin. Heitä on kaikkialla: työpaikoilla, hallinnossa, suvussa ja valtioiden johdossa. Joku on mennyt sellaisen kanssa jopa naimisiin. He huumaantuvat omasta vallastaan ja käyttävät sitä vaarallisella tavalla väärin.

Itsevaltaisesti käyttäytyvät johtajat ovat oman vaikutusvaltansa sokaisemia. He eivät kuuntele muita eivätkä kunnioita asiantuntijoita. Heidän kanssaan ei saa olla eri mieltä. He ovat autoritaareja, jotka tekevät toisten elämästä kurjaa.

Teette niin kuin minä sanon tarjoaa lukuisia varoittavia esimerkkejä siitä, mitä tapahtuu, kun tällaiset ihmiset päästetään valtaan. Kirja kertoo erehtymättömistä pääministereistä ja suureellisiin kampanjoihin viehtyneistä diktaattoreista mutta myös siitä, millainen maailma voisi olla ilman heitä.

Valtiotieteen lisensiaatti Ari Turunen on tietokirjailija, joka on erikoistunut tapa- ja kulttuurihistoriaan. Hänen teoksiaan on käännetty yhdelletoista kielelle. Turunen
on Le Monde diplomatiquen Suomen edition päätoimittaja.

 

Kustantaja: Aula 2
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523642362
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 99.1/14.4 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Tiedekirjauutuudet

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen9
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.