Maailmojen murtaja

Aveyard, Victoria

Pimeys hiipii Allwardin valtakuntaan ja jopa syrjäisessä merenrantakylässä asuva Corayne tuntee sen. Coraynelle selviää, että hän on muinaisen sukulinjansa viimeinen - ja samalla viimeinen toivo koko tunnetun maailman lopullista tuhoa vastaan. Mutta Corayne ei ole yksin, vaan saa avukseen kummallisen seurueen: aseenkantajan, salamurhaajan, noidan, väärentäjän, palkkionmetsästäjän sekä kostoa janoavan kuolemattoman. Yhdessä he käyvät verenhimoista, voittamatonta vihollista vastaan, joka aikoo polttaa kaikki tunnetun maailman valtakunnat tuhkaksi ennennäkemättömän kauhistuttavan armeijansa avulla.

Victoria Aveyard on yhdysvaltalainen menestyskirjailija ja käsikirjoittaja, jonka Hopea-fantasiasarja on ollut huikea menestys meillä ja maailmalla. Maailmojen murtaja on Los Angelesissa asuvan Aveyardin uuden fantasiasarjan avausosa. Aveyard sanoo kirjoittavansa fantasiaa 14-vuotiaalle itselleen; tytölle, joka rakasti Tarua sormusten herrasta, mutta joka ei pystynyt samaistumaan sen hahmoihin

Kustantaja: Aula & co
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523641730
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: N84.2
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.