Lennon – Rocktähden elämä, rakkaudet ja kuolema

Jones, Lesley-Ann

John Lennonin kuolema 8. joulukuuta 1980 pysäytti miljoonat ihmiset ympäri maailman. Tiedämme kaikki, kuka hänet ampui, mutta kuka, tai mikä, hänet varsinaisesti tappoi? Milloin "oikea" Lennon kuoli? Lesley-Ann Jones käy huolella läpi Lennonin taustat, elämän ja uran, setvii sekä kohokohdat että ongelmat ja pohtii mikä johti siihen, että hänet ammuttiin kuoliaaksi kotitalonsa edessä.

Jones kuvaa tarkasti ja herkästi Lennonin musiikkia ja elämää tukeutuen muun muassa silminnäkijöiden lausuntoihin ja ennen julkaisemattomiin valokuviin. Hän on vuosien varrella haastatellut lukuisia Lennonin lähipiiriin kuuluneita ihmisiä ja ammentaa uutta tietoa heidän ajatuksistaan. Ääneen pääsevät niin Paul McCartney, ensimmäinen vaimo Cynthia ja heidän poikansa Julian, entinen tyttöystävä May Pang kuin Andy Peebles, viimeinen brittitoimittaja joka haastatteli Lennonia vain muutamaa päivää ennen tämän kuolemaa.

Tämä vangitseva elämäkerta paljastaa vihdoin, mistä oli kyse mysteerissä nimeltä John Lennon.

Lesley-Ann Jones on brittiläinen kirjailija ja legendaarinen rock-toimittaja. Hän on kirjoittanut elämäkerrat mm. Freddie Mercurystä, David Bowiesta, Marc Bolanista -- ja itsestään.

"Lesley-Ann Jones oli rock-journallismin loisto ja sen ydin. Kukaan ei koskaan päässyt lähemmäksi itse tarinaa, lähemmäksi hullun aikakauden ydintä. Hän oli siellä ja hän oli paikalla." -- BBC Radio London

 

Kustantaja: Aula 2
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523641181
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen11
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.