Pii Pihlaja, tutkija

Beaty, Andrea

Pii Pihlaja on loputtoman utelias. Hän alkaa puhumaan vasta kolmevuotiaana, mutta kun hän pääsee alkuun, hän haluaa tietää kaiken. Piin uteliaassa mielessä risteilee kysymyksiä kuten: Miksi ruusujen varsissa on piikkejä? Miksi nenässä on karvoja? Miten nenä oikein haistaa asioita? Pii on vakaasti päättänyt saada kysymyksiinsä vastaukset ja tekee tieteellisiä kokeita löytääkseen ne. Kun hänen kotiinsa leviää hirvittävä löyhkä, Pii tietää, että hänen on etsittävä sen lähde. Mutta tällä kertaa hänen kokeensa eivät suju ongelmitta...

Pii Pihlaja on Ada Lovelacen ja Marie Curien innoittama hahmo ja kirjasarjan aiemmista osista tuttujen Roosa Ruudin ja Antti Lehden luokkatoveri. Hän valloittaa nyt pienet ja suuret lukijat omassa kirjassaan. Hänen tarinansa osoittaa, että uteliaisuus, sinnikkyys ja pienet tuumaustauot palkitaan.

Andrea Beaty on chicagolainen kirjailija, joka on kirjoittanut lukuisia suosittuja lastenkirjoja. David Roberts on lahjakas ja rakastettu kuvittaja. Hän asuu Lontoossa.

Kustantaja: Aula 2
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523640689
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.