Totuuskeiju menee kouluun

Haig, Matt

Totuuskeiju menee kouluun jatkaa Totuuskeijun tarinaa. 

Totuuskeiju on muuttanut ystävänsä Aadan perheen mukana uudelle paikkakunnalle. Hän ja Aada menevät kouluun, jossa kuitenkin eräs luokkakaveri alkaa kiusata heitä. Yrittäessään selviytyä tilanteesta Totuuskeiju ja Aada huomaavat, kuinka tärkeää ystävyys on. Sen avulla selviää vaikka mistä! 

Ihana, hauska ja kannustava pieni kirja, jonka tarinaa vauhdittavat mainiot kuvitukset. Kirjan ympäristö ja Totuuskeiju ovat tuttuja Matt Haigin jouluun liittyvistä lastenkirjoista kuten Poika nimeltä joulu ja Tyttö joka pelasti joulun. 

Matt Haig on Ison-Britannian suosituimpia nykykirjailijoita, joka on kirjoittanut useita menestysteoksia niin lapsille kuin aikuisillekin. Totuuskeijun hauskat kuvitukset on luonut Chris Mould. 

Totuuskeiju menee kouluun on älyttömän ihana kirja, jonka avulla voi esitellä lapsille tuikitärkeän ajatuksen siitä, että on hyväksyttävää arvostaa omaa itseään. 
- Olivia Colman  

Kustantaja: Aula 2
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523640665
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.