Sydäntenmetsästäjät

Forsström, Jan

Reetta, tunnettu hurjapää, on vihainen sydämelleen, joka aina alkaa pamppailla väärillä hetkillä, vaikka kesken suurta taitoa vaativien vaarallisten akrobaattitemppujen. Tai silloin, kun vanhemmat muuttuvat vakaviksi, koska heillä on tärkeää asiaa. Sellaista Reetta ei jää kuuntelemaan vaan rynnistää pihalle. Kuin onnen kaupalla Reetta hupsahtaa joentakaiseen maailmaan. Siellä hänen vierellään kimittää punainen olento, joka esittäytyy Reetan sydämeksi. Mitä ihmettä? Ja kohta paikalle porhaltaa tuimakatseinen poika sydän selässä roikkuen ja kiskaisee Reetan mukaansa. Nyt on kiire! Sydäntenmetsästäjät tulevat!

Sydäntenmetsästäjät on vauhdikas matka outoon maailmaan, jossa sydän ei olekaan erottamaton osa ihmistä. Ja kun sydän on irrallaan, sen voi vaikka kaapata. Eikö ihmisen olisi helpompi olla kokonaan ilman ylitunteellista sydäntä? Kun Reetta eriskummallisten vaiheiden jälkeen vihdoin löytää kotiin, on hänellä uusia eväitä kuunnella, mitä vanhemmilla onkaan kerrottavana.

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523632936
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha4
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.