Tufunus ja Olavinlinnan neito

Lehikoinen, Heikki & Jormalainen, Emmi

Sukelluslabradori Tufunuksen kuumatkan tuliaisista löytynyt kapistus vie hänet ja ihmisystävä Amin vahingossa 400 vuoden taakse Olavinlinnaan, vaikka ruoka-aika olisi ollut käpälillä. Savossa vainu ruokapöydästä katoaa samoin kuin aikamatkustuslaite. Innokas nuuskinta sotkee heidät vain hovijuonitteluihin ja noitavainoihin sekä linnanneito Maria Sophia Hyvätuuli von Knorrhane-Kyhmykurmusimpun salaisiin tähtitieteellisiin tutkimuksiin. 

Tufunus seikkailee -kirjassa kalistellaan kalpoja huovien kanssa ja joudutaan jumalalliseen raastupaan, jossa vastuu on kuulijalla. Pääsevätkö Tufunus ja Ami takaisin kotiinsa? Ja ennen kaikkea: saako Tufunus-labradori mahansa täyteen? 

Tufunus ja Olavinlinnan neito on kolmas osa riemukasta Sukelluslabradori Tufunus tutkii -sarjaa. 

Heikki Lehikoinen (s. 1961) on kaupunkilainen, luonnossa viihtyvä, vakavan humoristisesti asioihin suhtautuva kirjailija. Hän on kirjoittanut lasten- ja nuortenkirjojen lisäksi arvostettuja tietokirjoja niin metsästyksen historiasta, eläinuskomuksista kuin kuolemakäsityksistä kansanperinteessä. 

Emmi Jormalainen (s. 1979) on kuvittaja ja taiteen maisteri, joka viettää päivänsä piirtämällä tarinoita, sarjakuvia ja lastenkirjakuvituksia. Hän on kuvittanut muun muassa menestyksekästä Puluboi-sarjaa (Otava) ja julkaissut palkitun sanattoman kirjan Eksyksissä (omakustanne, 2019).  

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523631502
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.