Muru ja minä metropolissa

Frölander-Ulf, Lena

Suuressa kaupungissa koirat pissaavat tolppiin. Muru ei halua pissata tolppiin. Joka puolella on hälinää ja vilkkuvaloja, koirapuiston rakkisakki piiskaa pahaenteisesti häntiään. 

Ehkä kaikki ei kuitenkaan ole sitä, miltä aluksi näyttää. Murulla ja suurimmalla koiralla - sillä jonka hampaat kiiltelevät kuolasta - onkin äkkiä paljon puhuttavaa. Ja jokainen saa päättää itse kutsumanimensä, kaikille on tilaa. 

Lena Frölander-Ulfin Muru ja minä metropolissa on itsenäinen jatko-osa kirjoille Minä, isä ja meri (2018) ja Minä, Muru ja metsä (2016). Upeat tummat raapekartonkikuvitukset ja varovaisen lapsen herkkä näkökulma sekä kuvissa että tekstissä luovat yhdessä lumoavan kokonaisuuden, joka rohkaisee epäröimään ja olemaan juuri sellainen kuin itse on. 

Lena Frölander-Ulf (s. 1976) on palkittu lastenkirjailija ja kuvittaja, joka kirjoittaa sekä suomeksi että ruotsiksi. Frölander-Ulfin edellinen kirja, Nelson Tiikeritassu (Teos & Förlaget, 2019) sai Arvid Lydecken -palkinnon ja oli Minä ja Muru -sarjan aiempien osien tapaan ehdolla muun muassa sekä Runeberg Junior että Finlandia Junior -palkintojen saajaksi. 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523631489
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L85.22

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter2
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.