Katie-Kate

Kaaja, Anu

Hehkeä kolmikymppinen skandinaavityttö päätyy asumaan eläkeikäisen rojalistipariskunnan luo Lontoon lähiöön. Kuninkaallismemorabiliaan hurahtanut Helen alkaa leipoa tytöstä Kate Middletonin kaksoisolentoa; Roger puolestaan fantasioi, miltä tämä näyttäisi glamourmalli Katie Pricen silikoneilla. Outo menage a trois on valmis.

Anu Kaaja tykittelee kuin queerfeministinen Juha Seppälä. Hänen odotettu kolmas teoksensa leikkaa ja liimaa yhteiskunnallista kollaasia, jossa hoiputaan Vladimir Nabokovin, Simone de Beauvoirin ja Henry Millerin jalanjäljissä - vuoroin lasikengillä, vuoroin lateksisaappailla.

Mitään ei säästellä: valtavirtaporno, tuhkimosadut, Prinsessa Dianan rakastajat ja Meghan Marklen sukkahousut linkittyvät toisiinsa lyyrisellä väistämättömyydellä.

Katie-Kate on nerokas, häiritsevä ja anteeksipyytelemätön ajankuva: mitään tämän kaltaista et ole koskaan lukenut. Kaajan pikimusta huumori ja tarkat havainnot tekevät hänestä yhden sukupolvensa merkittävimmistä äänistä.

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523630284
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.