Resilienssi
Ei saatavilla

Resilienssi

Poijula, Soile

Elämä ja arki yllättää meidät jatkuvasti. Pienet ja suuret muutokset ja vastoinkäymiset haastavat mieltämme. Mitä parempi on resilienssin kykymme, sitä mielekkäämmin ja menestyksekkäämmin selviydymme ja palaudumme muutoksista. Resilienssi auttaa meitä joustamaan ja orientoitumaan uusiin tilanteisiin mielekkäästi. 

Resilienssin kyky on tarpeen paitsi yksilöille myös yhteisöille ja organisaatioille. Resilienssin kykyään voi onneksi kehittää kaikenikäisenä. 

Teos on nidottu versio alan suomalaisesta perusteoksesta. Se esittelee havainnollisesti resilienssin rakentumista ja tarjoaa hyödyllisiä keinoja resilienssin tunnistamiseen ja vahvistamiseen. 

Soili Poijula on psykologi, psykoterapeutti ja tutkija, joka on kirjoittanut useita tietoteoksia. Hän on tehnyt Suomessa uraauurtavaa työtä traumatisoituneiden ja surevien auttamisen ja hoidon kehittäjänä. Hän on traumapsykologian ja -psykoterapian keskus Oy Synolon Ltd:n toimitusjohtaja. 

Kustantaja: Kirjapaja
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523543638
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 14

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.