Oivat aivot - Mitä päässäsi tapahtuu

Ip, Betina - Nilsson, Mia (kuvitus)

Oletko koskaan ajatellut, kuinka aivosi toimivat? Miten ne oppivat uusia asioita, kuten vaikka pyörällä ajon? Mistä kaikki ajatukset tulevat? Napsahtavatko aivot pois päältä, kun nukut? 
Astu pääsi sisään ja lähde matkalle aivojen poimuihin! Et uskokaan, miten kova vilske siellä käy. 

Aivot ovat kuin suuri kaupunki, jossa neuronien tiimit ahertavat. Ne puurtavat väsymättä muistivarastossa, aistien viestinviejänä, päätöksenteon apuna, tunteiden tunnistajina ja hälytystehtävissä. Aivot ovat ihmeelliset! 

Värikäs, hauska ja houkutteleva kuvitus havainnollistaa pienen neurotieteilijän matkaa pään sisällä. Aivojen vilskeessä on helppo suunnistaa, eikä mukaan tarvitse kuin ripauksen uteliaisuutta.  

Betina Ip on filosofian tohtori ja Oxfordin yliopiston neurotieteilijä. Hän tutkii erityisesti sitä, miten aivot tulkitsevat silmien välittämää tietoa ja rakentavat siitä kolmiulotteisen maailman.  

Mia Nilsson on Tukholmassa asuva kuvittaja ja animaattori. Hän on opiskellut ja asunut Lontoossa, ja hän tekee töitä moneen maailman kolkkaan. 

Kustantaja: lasten keskus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523543430
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L85.23

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.