Haavamaa

Purokuru, Pontus

Aforistisen tarkka kuvaus romahduksen odotuksesta.

Pontus Purokurun toinen fiktioteos kuvaa brutaalin rehellisesti ja elegantin täsmällisesti ihmisiä maailmassa josta loppuu sekä maa että ilma.

Haavamaa on viidestä proosamaisemasta ja runoteoksesta koostuva heksaptyykki ekologisen ja sosiaalisen tuhon vastaanottamisesta, ihmissuhteen loppumisesta, kaipuusta maan yhteyteen ja epätoivon keskelläkin kajastavasta katarttisesta nautinnosta ja ilosta.

"Pelkään että maa loppuu kesken ennen kuin ehdin sen alle. Kaupungissa ei myydä enää hautapaikkoja. -- Kaikki tämä rakentaminen on käänteistä arkeologiaa. Valmistamme arvoituksia tuleville kaivajille. Meistä jää hyvät rauniot."

Pontus Purokuru on tietokirjailija ja pop-filosofi. Hän ylläpitää mm. Toimittaja testaa -blogia, Mikä meitä vaivaa -podcastia ja ollut mukana kirjoittamassa kirjoja mm. median vallankäytöstä, aktivismin historiasta ja vuoden -68 tapahtumista.

 

Kustantaja: Kosmos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523522008
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.