Operaatio Ave Maria

Weir, Andy

"Yksi vuoden parhaista kirjoista." - The New York Times.

Ryland Grace herää avaruusalukselta miljoonien kilometrien päässä kotoa. Seuranaan hänellä on vain kaksi ruumista. Ryland ei muista nimeään, saati miten on alukselle joutunut.

Kun muisti pikkuhiljaa palaa, hän tajuaa tehtävänsä mahdottomuuden. Hänen on ratkaistava äärimmäisen vaikea tieteellinen arvoitus ja pysäytettävä vaara, joka uhkaa koko maapalloa. Ja hänen on tehtävä se yksin...

Teos oli New York Times -bestseller, ja lukuisat lehdet valitsivat sen yhdeksi ilmestymisvuotensa parhaista kirjoista. Kirjan pohjalta tekeillä olevaa Hollywood-elokuvaa tähdittää Ryan Gosling.

Andy Weir (s. 1972) työskenteli 20 vuotta tietokoneohjelmoijana, kunnes hän julkaisi kansainvälisen hittikirjansa Yksin Marsissa. Hän on ollut koko ikänsä avaruusnörtti ja innokas suhteellisuusteorian, astrodyna - miikan ja miehitettyjen avaruuslentojen historian harrastaja. Hänen teostensa käännösoikeudet on myyty yli 30 maahan.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523519695
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen7
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.