Koirakamut ja kutittavat kuteet (Koirakamut 3)

Wenitsky, Rachel; Sidorov, David; Freeman, Tor

Hulvaton kirjasarja kaikille koirafaneille!

Koirahoitolan kaverukset ovat innoissaan lähestyvästä lomasta. Kingi, Emma ja Napoleon eivät jaksaisi odottaa omia hanukkalahjojaan, ja Hugo, Vohveli ja Lulu valmistautuvat rentoon joulunviettoon kotona.

Mutta sitten yllätysvieraat keskeyttävät Lulun kuvaussession, Emma kompuroi agilitykisassa ja Hugo saa kuulla, että Vohveli, hänen uusi koiranpentusiskonsa, odottaa joululahjoja joltakin Jouluhauvalta. Hugo ei ole koskaan ennen kuullut Jouluhauvasta!

Hugo ei halua Vohvelin pettyvän, joten on vain yksi asia, minkä hän voi tehdä: kutsua ystävänsä mukaan Koirakamujen tähän asti suurimpaan koitokseen. Kommelluksista ei vauhtia ja hännänheilutusta puutu, mutta onneksi nämä koirat ovat aina valmiita seikkailuun!

David Sidorov ja Rachel Wenitsky ovat kokeneita komedian asiantuntijoita ja Los Angelesissa asuva aviopari. Heillä on oma koira nimeltä Bagel.

Tor Freeman on kotoisin Lontoosta. Hän opiskeli kuvittamista Kingstonin yliopistossa ja on kirjoittanut ja kuvittanut monia lastenkirjoja.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523519602
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset uusi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.