Tupakka tai terveys

Hiilamo, Heikki

Maailma tupakkateollisuuden vallassa.

Miksi niin moni suomalainen nuori aloittaa vieläkin tupakoinnin, vaikka sen vaaroista tiedetään niin paljon? Koska tupakkayhtiöt pyrkivät aktiivisesti vaikuttamaan nuoriin. Tämän lisäksi tupakkateollisuus kiihdyttää ilmastonmuutosta ja hyväksikäyttää lapsityövoimaa.

Kirja kertoo tupakkateollisuuden valtavaksi kasvaneesta vallasta. Se on näkyvillä kaikkialla. Oletko esimerkiksi koskaan miettinyt, miksi miesten paidoissa on rintataskuja? Ne on tarkoitettu savukeaskeille!

Heikki Hiilamo (s.1964) on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimusprofessori ja Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professori, joka on tutkinut tupakkateollisuutta 20 vuoden ajan. Hän on aiemmin julkaissut mm. kirjat Maailma tupakkayhtiöiden vallassa (Into 2017) ja Hyvinvoinnin vakuutusyhtiö (Into 2016), joka sai valtion tiedonjulkistamispalkinnon. Vuonna 2022 Hiilamolle myönnettiin Suomen Kulttuurirahaston suurpalkinto pahoinvoinnin tutkimisesta ja hyvinvoinnin puolustamisesta.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523519541
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 6773
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Tiedekirjauutuudet

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.