Seitsemän syytä kuolla

Rudberg, Denise

Tohtori Folke Bergman kutsutaan turvakotiin auttamaan kahta lääkärinhoitoa tarvitsevaa naista. Bergman ei arvaa, että potilaiden auttaminen repii hänessä auki kipeät muistot. Pian kuuluisa jääkiekkolegenda löydetään kuolleena, ja poliisi epäilee rikosta. Ulkoisen tutkintayksikön johtajana aloittanut Marianne Jidhoff tiimeineen kutsutaan paikalle. Aluksi vaikuttaa siltä, että uhrilla oli täydellinen elämä, menestyksekäs ura ja onnellinen avioliitto. Tutkimusten edetessä raottuu kuitenkin ruma totuus, johon liittyy väkivaltaa ja hyväksikäyttöä. Pian mikään ei ole sitä miltä aluksi näytti.

Denise Rudberg johdattaa lukijansa jälleen kullattujen kulissien taakse Tukholman hienostokortteleihin. Hänen omintakeisesta dekkarisankaristaan kertovat Marianne Jidhoff-sarjan kirjat tarjoavat hiipivää jännitystä, eleganttia viihdettä ja synkeitä salaisuuksia.

Denise Rudberg (s. 1971) on kirkkaasti lunastanut paikkansa Ruotsin dekkaritaivaan tähtenä. Marianne Jidhoffista kertovaa huippusuosittua sarjaa on myyty kotimaassaan jo yli kolme miljoonaa kappaletta. Seitsemän syytä kuolla on sarjan itsenäinen seitsemäs osa. Rudbergin uusin aluevaltaus on historiallinen Liittolaiset-romaanisarja, joka on saanut innostuneen vastaanoton ja ampaissut Ruotsin myyntilistojen kärkeen. Sarjan ensimmäinen osa Salainen koodi ilmestyi Suomessa kesällä 2020.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789523519244
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen9
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.