Aika matka!

Ertimo, Laura

Ystävykset Lotta ja Kasper hyppäävät aikakapseliin ja lähtevät uskomattomalle matkalle menneisyyteen. Miten elämä maapallolla on kehittynyt 350 miljoonassa vuodessa? Ja millaisia jälkiä ihminen on ympäristöön jättänyt?

Luonto voi hyvin, kun se on monimuotoinen ja runsas. Lotta ja Kasper saavat selville, että lyhyessä ajassa ihminen on nakertanut monimuotoisuutta hurjaa kyytiä. Luontokadossa on kyse sekä luonnonilmiöistä että ihmisen aiheuttamasta muutoksesta, jolla on ikävät seuraukset. Tulevaisuus näyttää kovin erilaiselta, jos eliölajeja katoaa nykytahtiin. Miten äiti ja isä saavat aamukahviinsa tai Lotta ja Kasper pizzaan tomaattikastiketta, jos pölyttäjät vähenevät?

Aika matka! valottaa luontokadon arvoitusta kivihiilikaudelta tähän päivään. Samalla raottuu myös ratkaisujen verho. Kirja tiivistää vaikeatkin asiat ymmärrettävästi ja hauskasti kaikille tiedonjanoisille lapsille ja nuorille.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523514928
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 56.9

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria2
Rosebud Kuopio2
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.