Roast

Terras, Antto

Roast - Suomen starat kaikilla mausteilla kertoo hulvattoman roast-kulttuurin saapumisesta Suomeen. Roast on yhdysvaltalaisperäinen komediatapahtuma, jossa roastin kohteena oleva päähenkilö istutetaan yleisön eteen kuuntelemaan itseensä kohdistuvia herjoja.

Kyseenalaisen ja kaikkea kyseenalaistavan formaatin matka salonkikelpoiseksi on edelleen pahasti kesken. Itsensä peliin laittamiseen ja omalla kustannuksellaan nauramiseen on kuitenkin syyllistynyt jo toistasataa suomalaista staraa, aina huippupolitiikoista Jari Sarasvuohon ja kirkkoherroista Juha Mietoon. Jopa maamme hallituksessa on istunut samanaikaisesti kolme ministeriä, jotka ovat liukkaalle roast-polulle uskaltautuneet. Myös heidän tarinansa
ja salaisuutensa avataan tässä varmuuden vuoksi kaikelle kansalle.

Roast koostuu huumorista, itsensä peliin laittamisesta ja etenkin rakkaudesta. Ainoastaan kaikkein vahvimmilla on varaa nauraa omalla kustannuksellaan. Maamme virallinen roastmaster Antto Terras kertoo suomalaisen roastin tarinan - ketään säästämättä, mutta kaikkia kunnioittaen.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523513686
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.