Game of Thrones

Hibberd, James

Sen piti olla mahdotonta. Niin kirjailija George R. R. Martin kaiken suunnitteli. Tulen ja jään laulu ­-kirjasarja ei millään ilveellä taipuisi filmattavaksi. Toisin kävi.

Katastrofaalisen alun jälkeen Game of Thronesista kas­voi 2010­-luvun jättimenestys ja katsojien palvoma fan­tasiasarja. HBO:n tuottama tv­-sarja on tehnyt historiaa monella saralla: se on kerännyt ruutujen ääreen ennä­tysyleisön, se on kahminut Emmy­-palkintoja ja siitä on tullut paitsi populaarikulttuurin johtotähti myös kriiti­koiden lempilapsi. Samalla Game of Thrones on luonut omalakista draamaa ja viitoittanut tietä tv­-sarjojen hui­malle nykysuosiolle.

Miten kaikkien aikojen menestynein tv­-sarja syn­tyi? HBO:n tuella tehdyssä Game of Thrones -­kirjassa seurataan ikonisen tv-­sarjan tuotantovaiheita aina sen syntymästä loppuhuipennukseen saakka ja kuullaan mer­kittäviä tarinoita kulissien takaa.

Haastateltavien joukossa ovat Game of Thronesin fantasiamaailman luonut George R. R. Martin, tv-sarjan käsikirjoittajat David Benioff ja D. B. Weiss, näyttelijät Kit Haringtonista Emilia Clarkeen sekä koko tuotantotiimi. Kiehtovia käänteitä täydentävät ennenjulkaisemattomat valokuvat.

James Hibberd on yhdysvaltalainen palkittu viihde­toimittaja, joka on kertonut lukemattomia tarinoita Hollywoodista. Game of Thronesin vaiheita hän seurasi kulisseissa tv-­sarjan synnystä lähtien. Hibberd työskente­lee Entertainment Weeklyssä. Hänen artikkeleitaan ovat julkaisseet myös The New York Times, Salon, Cosmo­politan ja Best American Sports Writing.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523513464
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 77.4
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 6
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.