Pähkinöitä omasta puutarhasta

Rosenberg, Joel

Ilmastonmuutos on pidentänyt kasvukausiamme ja uudet pähkinälajit ja -lajikkeet menestyvät yhä paremmin Suomessa. Kotimaisen pähkinäpensaamme lisäksi ulkomaisten hasselpähkinälajikkeiden, ja jopa pähkinöiden kuninkaan saksanpähkinän, kasvattaminen on nyt mahdollista pohjolassa. 
Herkulliset ja terveelliset pähkinät ovat jännittävä lisä suomalaisiin kotipuutarhoihin, maatiloille ja ruokapöytiin. Pitkäikäiset pähkinäkasvit sitovat maaperään hiiltä, tuottavat terveellistä lähiruokaa sekä kauneutta tuleville sukupolville. 

Ensimmäinen suomalainen pähkinäopas Pähkinöitä omasta puutarhasta inspiroi ja antaa käytännön ohjeita niin aloitteleville pähkinäpuutarhureille kuin jalostuksesta kiinnostuneillekin. Löydät sivuilta vinkkejä taimien hankintaan, istuttamiseen sekä hoitotoimiin, sadonkorjuuta unohtamatta. Runsain värivalokuvin kuvitettu teos näyttää myös pähkinäkasvien esteettiset arvot ja paikan syötävien koristekasvien joukossa. 

Joel Rosenberg on kasvattanut pähkinöitä toistakymmentä vuotta ja tutkinut aihetta pitkään. Teosta varten on haastateltu Suomen ja naapurimaiden pähkinänviljelijöitä, -asiantuntijoita sekä pähkinä- kasviharrastajia. Kirjan peruskivenä ovat viimeisimmät ilmastonmuutosennusteet ja tieto lämpenevän pohjolan tarjoamista uusista mahdollisuuksista. 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523513235
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 67.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): p�yt� 3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.