Me ja ne

Attias, Miriam

Yhteiskunnallinen keskustelu on viime vuosina kärjistynyt Suomessa, kuten muuallakin. Rakentavan keskustelun puuttuminen heikentää yhteistyön mahdollisuuksia ja uhkaa yhteiskuntarauhaa. Suomi tunnetaan kansainvälisen rauhanvälityksen asiantuntijana, mutta sisäisen turvallisuuden edistäminen konfliktinratkaisun tai sovittelun keinoin ei ole vielä saanut riittävästi sijaa julkisessa keskustelussa. Kirja esittelee polarisaation ja konfliktien tutkimusta sekä käytännön esimerkkejä, joiden avulla tietoa voi soveltaa tämän hetken suomalaisen yhteiskunnan ongelmien ratkomiseen. Ääneen pääsevät kokeneet sovittelun ammattilaiset ja tutkijat. 

Kirjan kymmenen kirjoittajaa kertovat eri näkökulmista miten yhteiskuntaan vääjäämättä kuuluvien konfliktien kanssa voidaan toimia rakentavasti. Kirja antaa eväitä polarisaation ja konfliktien käsittelyyn poliitikoille, virkamiehille, opettajille, poliiseille ja päätoimittajille, mutta myös meistä jokaiselle internetin keskusteluja seuraaville. Kirja on tehty Koneen Säätiön tuella. 

KM, YTM Miriam Attias on sovittelija, joka on erikoistunut yhteisöjen, naapurustojen ja organisaatioiden sisäisten konfliktien käsittelyyn ja ratkaisuun. TkT Jonna Kangasoja on tutkija ja sovittelija, joka on erikoistunut monenvälisten julkisten kiistojen käsittelyyn ja ratkaisuun. 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523512795
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 30

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.