Rauhantutkimus kautta vuosien

Väyrynen, Raimo

Rauhan- ja konfliktintutkimus on nuori tieteenala. Vuosien mittaan useat maamme johtavat yhteiskuntatieteilijät ovat kuitenkin pohtineet rauhankysymystä eri tieteenalojen näkökulmasta.

Tähän teokseen Raimo Väyrynen on koonnut alan keskeisimmät artikkelit. Ne antavat oivallisen kuvan suomalaisen rauhantutkimuksen ja rauhanajattelun kehityksestä eri tieteenaloilla sekä niiden panoksesta sotien ehkäisemiseen, konfliktien ratkaisuun ja rauhan lujittamiseen.

Samalla tämä teos juhlistaa suomalaisen rauhantutkimuksen puolivuosisataista taivalta, jonka yhtenä maamerkkinä oli Rauhan- ja konfliktintutkimukslaitoksen perustaminen Tampereelle vuonna 1970.

Teoksen kirjoittajia ovat Esko Antola, Osmo Apunen, Uolevi Arosalo, Göran von Bonsdorff, Antti Eskola, Vilho Harle, Riikka Kuusisto, Jyrki Käkönen, Kirsti Lagerspetz, Allan Rosas, Helena Rytövuori-Apunen, Tapio Varis, Unto Vesa, Raimo Väyrynen ja Tarja Väyrynen.

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523512788
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 32.7

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.