Solvaajat

Turunen, Ari

Solvaaminen ja perättömien väitteiden levitys ovat viime vuosina yleistyneet, ilmiö on kuitenkin yhtä vanha kuin ihminenkin. Julmat sanat ovat aina edeltäneet julmia tekoja ja johtaneet usein katastrofeihin.

Solvaajat valottaa, miten mustamaalaus, alituiset loukkaukset, nöyryytykset ja kaikenlainen panettelu ovat vaikuttaneet ihmisyhteisöjen kehitykseen. Historia osoittaa antiikista alkaen, että tuloksena on ollut mitä kummallisimpia yhteenottoja - joskus jopa sotia.

Kronologisesti etenevän kirjan herkulliset tarinat kertovat historian hurjimmista herjaajista ja pahasuisimmista panettelijoista. Kirjassa pääsevät esiin politiikan, uskonnon, urheilun, kulttuurin ja taiteen kaikista kauheimmat räyhääjät.

Martti Luther, Urho Kekkonen tai vaikkapa Muham- mad Ali, Johnny Rotten, Morrissey ja Gallagherin veljekset tunnetaan saavutuksistaan, mutta heidän välineenään on usein ollut panettelu. Kirjassa hahmotellaan räyhääjän tyypilliset luonteenpiirteet ja kerrotaan, mistä aineksista vihapuhe syntyy.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523512276
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Kulttuurihistoria

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.