Matikka 30 sekunnissa

Rooney, Anne

Osaavatko linnut laskea? Onko tarpeeksi suurta numeroa kaikkien tähtien laskemiseen? Kuulentojen ja jokaisen tietokonepelin taustalla on matematiikka. Matikka selittää myös lukuisia luonnonilmiöitä: niin puunoksat, joet, planeettojen kiertoradat kuin galaksitkin noudattavat matemaattisia kaavoja.

Matikka 30 sekunnissa on hauska koko perheen tietopaketti matematiikasta. Se sopii kaikille, jotka haluavat löytää sisältään neron. Kirja paljastaa uskomattomia asioita, joihin matikalla pystytään.

Jokainen aukeama sisältää yhden teeman, joka on havainnollistettu värikkäin kuvituksin. Aihealue on selitetty 30 sekunnissa ja hätähousuille on kolmen sekunnin tiivistelmä. Lisäksi jokaisesta aiheesta löytyy kolmen minuutin matikkapähkinä, joka sopii hyvin vaikka perheenjäsenten väliseen kisailuun.

Ennen ryhtymistään kirjailijaksi Anne Rooney opetti Yorkin ja Cambridgen yliopistoissa keskiajan kirjallisuutta. Putri Febriana on Indonesiassa asuva graafinen suunnittelija ja kuvittaja.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523510401
Ilmestymisvuosi: 2019
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset ruotsi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha5
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.