Pandemian jäljet: Matkalla muuttuvassa Euroopassa

Lankinen, Jussi

Arvioitu ilmestymispäivä 17.10.2023

Koronavirus mullisti arjen keväällä 2020, mutta millaisia pidemmän aikavälin jälkiä se on jättänyt yhteiskuntaan ja ihmisten elämään? Miten ja miksi seuraukset eroavat Euroopan eri maissa? Miten Venäjän helmikuussa 2022 aloittaman hyökkäyssodan vaikutukset kietoutuvat pandemian perintöön?

Pandemian jäljet analysoi yhteiskuntien suuria muutoksia ja tulee myös lähelle tavallisten ihmisten kokemuksia. Toimittaja Jussi Lankinen perehtyy mukaansatempaavassa teoksessaan Ruotsin, Saksan, Espanjan, Italian, Unkarin ja Venäjän tilanteeseen sekä haastattelee asiantuntijoita ja paikallisia asukkaita.

Matka ympäri Eurooppaa osoitti, että koronakriisi korosti ja kiihdytti jo olemassa olleita ongelmia. Unkarissa ja Venäjällä itsevaltiaat ovat kahmineet lisää valtaa pandemian verukkeella, ja Saksassa äärioikeisto on vahvistunut osin koronaskeptisen liikkeen siivellä. Toisaalta EU:n elvytysrahojen avulla esimerkiksi Espanja ja Italia voivat muuttua modernimmiksi ja vihreämmiksi, jos onnistuvat käyttämään rahansa viisaasti ja tehokkaasti.

 

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523452343
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 30
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2312uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.