Ratkaiseva humanisti: Kaksitoista innostavaa tarinaa työelämästä

Aarikka, Lotta; Alvesalo, Piia (toim.)

Arvioitu ilmestymispäivä 15.8.2023

Kieliopinnoilla voi päätyä it-alan pörssiyhtiöön, arkeologiataustalla finanssialalle. Historian ja antropologian opinnot saattavat viedä töihin pelifirmaan tai muotoilutoimistoon. Humanistin urapolku ei aina ole suoraviivainen, mutta yllättävien käänteiden takaa voi paljastua unelmien ammatti - tai työ, jota ei ole osannut kuvitellakaan.

Ratkaiseva humanisti -teoksessa kaksitoista humanistia kertoo oman työuransa vaiheista. Kirjoittajat kuvaavat käytännönläheisesti, millaisia eväitä opinnot ovat heille antaneet ja miten humanistista osaamista sovelletaan mitä erilaisimmissa työtehtävissä. Ihmisen toimintaa ymmärtävät humanistit ovat mukana ratkomassa koko ihmiskuntaa koskettavia viheliäisiä ongelmia, perustamassa yrityksiä ja johtamassa niitä sekä taistelemassa tasa-arvon puolesta.

Innostava teos valaa uskoa siihen, että seuraamalla omia kiinnostuksen kohteitaan ja luottamalla osaamiseensa paikka työelämästä löytyy kyllä.

 

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523452268
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 36.131
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2312uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.