Älykäs huominen

Tiedekulmapokkari 4

Arkemme on jo hyvin digitaalinen niin työssä kuin vapaa-ajallakin, eikä tekoäly enää ole tieteiskuvitelmaa: sitä hyödynnetään jo monella elämänalueella teollisuudesta taiteeseen. On aika pysähtyä pohtimaan, millaiseksi tekoäly ja digitaaliset teknologiat ovat maailmaamme muovaamassa. 

Älykäs huominen -teoksessa eturivin tutkijat kertovat tekoälyn ja digiteknologian vaikutuksista ja mahdollisuuksista yleistajuisesti. Mihin tekoäly pystyy ja mihin se ei pysty? Miten uusien teknologioiden avulla voidaan parantaa turvallisuutta tai elämäntapamme kestävyyttä? Millaisia eettisiä kysymyksiä tekoälyn hyödyntäminen tuo pohdittavaksemme? Miten ihmisaivot sopeutuvat digiympäristön viriketulvaan, ja mitä tiedetään älylaitteiden vaikutuksesta lasten kehitykseen? 

Teos on neljäs osa Helsingin yliopiston Tiedekulman kanssa yhteistyössä suunnitellussa Tiedekulmapokkari-sarjassa, joka tarjoilee tuoretta tutkittua tietoa eri teemoista helposti lähestyttävällä tavalla. Kirjan lopusta löytyvän visan avulla voit haastaa myös ystäväsi uuden äärelle! 

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789523451445
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 30

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma7
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.