Yhdessä perheen kanssa

Harju, Eeva; Palonen, Mira & Sarell, Nina (toim.)

Miten terveyspalveluissa otetaan huomioon läheisimmät ihmissuhteet - se perhe, jonka asiakas itse määrittelee? Miten perhe vaikuttaa hyvinvointiin, miten perheitä hoidetaan, ja millaisia rooleja on perheenjäsenillä ja ammattilaisilla, kun he kohtaavat terveydenhuollossa? 

Yhdessä perheen kanssa kertoo näistä kohtaamisista läpi elämänkulun: kun lapsi syntyy, kun nuori varttuu ja kun ikää karttuu. Teos pureutuu myös siihen, millaista tukea tarvitaan perheenjäsenen sairastuessa, menehtyessä tai kohdatessa väkivaltaa. Samalla selviää, kuinka terveydenhuollon palvelut toimivat ja mistä voi saada apua erilaisissa elämäntilanteissa. 

Perhehoitotyötä ja sen tutkimusta esitellään kirjassa ensi kertaa yleistajuisesti suomeksi. Tavoitteena on auttaa terveydenhuollon asiakkaita, ammattilaisia ja opiskelijoita kohti parempia kohtaamisia. Tutkitun tiedon lisäksi mukana on puhuttelevia tositarinoita, jotka antavat äänen perheille ja heidän kokemuksilleen. 

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523451285
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 59
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Gaudeamus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.