Tunnetaitojen käsikirja

Pöyhönen, Julia - Livingston, Heidi

Kotimaiseen Ympyräiset-sarjaan kuuluva tunnekasvatusopas kertoo, mitä tunnetaidot ovat ja miten niitä voi harjoitella kotona. 

Psykologien kirjoittama opas tarjoaa tietoa tunteista ja tunnekasvatuksesta sekä esittelee helppoja ja hauskoja tehtäviä, joiden avulla tunnetaitoihin voi tutustua yhdessä lapsen kanssa. Saat heti konkreettisia välineitä tunteiden ilmaisun ja säätelyn avuksi. 

Kattava opas muodostaa askeleittain etenevän ohjelman, jonka avulla tunnetaitojen harjoittelemisesta tulee lapsen ja vanhemman yhteinen innostava projekti. Kirja on jaettu teemoihin, joista jokainen sisältää käytännönläheistä teoriatietoa vanhemmalle ja harjoitustehtäviä lapselle. 

Tunnetaitojen käsikirjaan voi tutustua joko yhden tai useamman lapsen kanssa samaan aikaan. Tehtävät soveltuvat parhaiten 3-8-vuotiaille. 

Hyvät tunnetaidot auttavat tavoitteiden saavuttamisessa, auttavat syventämään ja ylläpitämään ihmissuhteita, lisäävät psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia, edistävät oppimista, auttavat selviämään vastoinkäymisistä sekä lisäävät itseymmärrystä ja itsemyötätuntoa. 

Kustantaja: Mäkelä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523414358
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 38.1

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.