Elsa ja Lauri kierrättävät

Rahikka, Kerttu

Puuhakkaat sisarukset Elsa ja Lauri ovat innoissaan: he saavat ikiomat huoneet!

Ennen kuin huoneisiin hankitaan mitään uutta, käydään läpi vanhat tavarat ja viedään tarpeettomiksi käyneet kirpputorille myyntiin. Kuinka monta pehmodinoa Laurin lelulaatikkoon mahtaa kertyä?

Koko perhe lähtee löytöretkelle kierrätyskeskukseen, joka pullistelee vähän käytettyjä aarteita. Löytääköhän Elsa unelmiensa kirjoituspöydän? Vielä tarvittaisiin vanhalle kerrossängylle uusi koti. Elsa ja Lauri kaivavat esiin salapoliisitarvikkeet ja auttavat isää laatimaan myynti-ilmoituksen nettiin.

Kun urakka on valmis, on aika kutsua kaverit tupaantuliaisin. Juhlat huipentuvat yhteisvoimin koristetun pahvisen menopelin testiajoon!

Samaistuttavaa ja hyväntuulista tarinaa täydentävä tieto-osuus tarjoaa muun muassa helppoja vinkkejä lapsiperheen kestävään arkeen: asiaa lajittelusta, kierrätyksestä ja tavaroiden kunnostuksesta. Mukana on myös ideoita pienellä vaivalla toteutettavien kierrätysaskarteluiden tekemiseen.

 

Kustantaja: Mäkelä
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523414334
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: L85.22
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.