Pikkuli tahtoo majan

Aittokoski, Metsämarja

Suosittujen Pikkuli-kuvakirjojen seuraavassa osassa Pikkuli aikoo rakentaa majan - mutta saako siellä viettää aikaa kukaan muu?

Pikkuli haluaisi istua ja lukea kotona kaikessa rauhassa, mutta äidin ja isän siivoilu tekee siitä mahdotonta. Siksi Pikkuli päättää rakentaa itselleen majan!

Muut Aurinkonummen metsän eläimet rientävät avuksi, ja yhteistyöllä majasta tuleekin hieno. Pikkuli ei kuitenkaan halua jakaa rakennusta muiden kanssa ja ajaa ystävänsä pois. Olisikohan majasta sittenkin ollut hauskinta nauttia yhdessä?

Lapset tuntevat Pikkulin Pikku Kakkosella esitetystä animaatiosarjasta, joka on menestynyt myös kansainvälisesti: sen esitysoikeudet on myyty jo useisiin kymmeniin maihin. Lisäksi Espoon kaupunki on opettanut päiväkodeissa tunne- ja vuorovaikutustaitoja Pikkuli-sovelluksen avulla. Sarjassa on aiemmin ilmestynyt kuvakirjat Pikkulin syntymäpäivä, Pikkuli pelastaa päivän ja Pikkuli sanoo EI! sekä yksi tarroin varusteltu puuhakirja.

 

Kustantaja: Mäkelä
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523412927
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: L85.22
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.