Haloo, täällä Hilja

Viherjuuri, Heidi

Vihreän talon Hilja on nyt ekaluokkalainen! Koulu on alkanut, ja siellä sattuu ja tapahtuu, sillä Hilja ei suostu antamaan viimeistä sanaa luokan kiusanhengelle. Luokanvalvoja taitaa välillä toivoa olevansa ihan jonkun toisen luokan opettaja. Hilja on oppinut lukemaan jo melko hyvin. Se on hieno taito, jota myös Hentilän lehmät osaavat arvostaa.

Syksy on muutenkin täynnä touhua. Hilja ja pikkusisko Taimi auttavat vaaria siivoamaan mökin talvikuntoon ja innos¬tuvat rakentamaan kotiin agenttityylisen sisäpuhelimen. Naa¬purin mummojen ja Mansikkatädin luotsaamalla marjaretkellä Hilja huomaa epäkohdan, josta hän päättää kirjoittaa presiden-tille. Ja kun äiti lähtee viikonloppumatkalle Italiaan, siskokset ja isä rakentavat olohuoneeseen mini-Venetsian gondoleineen ja gangstereineen...

- Pärjäättekö te nyt varmasti, äiti huolehtii ja jakaa lähtöhaleja eteisessä.- Joo joo, Taimi ja minä hoemme yhteen ääneen.- Olet poissa vain viikonlopun, isä vahvistaa. - Mitä täällä muka voisi tapahtua?- Paljonkin, äiti epäilee ja napittaa takkinsa kiinni.

Koko perhettä viihdyttävässä sarjassa on ilmestynyt aikaisemmin kirjat Hilja ja vihreän talon kesä sekä Seikkailu kutsuu, Hilja. Avausosan käännösoikeudet on myyty Saksaan. Hilja und Sommer im grünen Haus julkaistaan Woow Booksin kustantamana keväällä 2019. Heidi Viherjuuri on Kölnissä asuva suomen kielen opettaja ja Viherjuuria-blogin kirjoittaja. Nadja Sarell on helsinkiläinen värejä rakastava kuvittaja.

 

Kustantaja: Mäkelä
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523412170

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini3
Rosebud Maria (ja Rosebud Mini)1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 7
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.