Minuuttibaari ja muita välähdyksiä

Böös, Erkki et al

Pääsisäänkäynnin kaari, kellotorni ja lyhtyjä kannattelevat kivimiehet. Pulut, katusoittajat ja uskonlähettiläät. Eliel Saarisen suunnittelema Helsingin uusi rautatieasema vihittiin käyttöön itsenäisyyden alkutaipaleella vuonna 1919. Vuosien varrella asemalta on lähtenyt matkaan niin evakkoja kuin presidenttejäkin, ja paikasta yksityiskohtineen on tullut matkaan ja Helsinkiin liittyvä symboli.
Minuuttibaari ja muita välähdyksiä
on kahdeksan kirjoittajan novellikokoelma, jonka tarinat sijoittuvat Helsingin rautatieasemalle ja sen ympäristöön. Teksteissä kohdataan niitä, jotka kulkevat aseman halki matkallaan maalle, radanvarren lähiöihin tai kaupungin sokkeloihin, sekä niitä, jotka pysyvät paikoillaan, kuuluvat asemalle.
Missä aseman lähellä voi nukkua? Mitä verhon takana 
valokuvauskopissa tapahtui? Saako radan varressa suudella rauhassa? Ja ennen kaikkea: miksi aika vaikuttaa aseman tuntumassa reistailevan?
Kirjoittajat 
Erkki Böös, Johanna Förster, Sanna Hirvonen, Katri Leikas, Tuitu Mikkonen, Leena Partanen, Kirsi Rajapuro, Alpo Tiilikka 

Kustantaja: Books on Demand
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523183766
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuuskauno

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.