Irene
Ei saatavilla

Irene

Lemaitre, Pierre

Irene on kirjallinen palapeli, jota kootessa niin lukija kuin ylikomisario Camille Verhoeven joutuvat ratkomaan rikoskirjallisuuden klassikoista inspiroituvan sarjamurhaajan arvoitusta.
Camille Verhoevenin onnellinen elämä raskaana olevan Irene-vaimon rinnalla keskeytyy, kun Pariisin lähistöllä sijaitsevasta varastohallista löytyy kaksi paloittelumurhan uhriksi joutunutta naista. Murhaaja on yksityiskohtia myöten rekonstruoinut kohtauksen Bret Easton Ellisin kirjasta Amerikan Psyko.
Vähitellen selviää, ettei veriteko suinkaan ole ensimmäinen laatuaan: sitä on edeltänyt peräti neljä murhaa, jotka on tehty tunnettuja rikosromaaneja jäljitellen.
Ranskalainen lehdistö seuraa tiiviisti Kirjailijaksi kutsumansa tappajan tapausta, ja Verhoeven joutuu tahtomattaankin mediahuomion keskipisteeseen. Tuntemattoman rikollisen jahdista tulee Verhoevenille henkilökohtainen kamppailu, jossa vastassa on rikollinen, joka ei tunne onnellisia loppuja.

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789523125353
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.