Kuolematon James Bond

Egan, Sean

Agentti 007 teki ensiesiintymisensä Ian Flemingin vuonna 1953 ilmestyneessä romaanissa. Casino Royale. Kun Bond 60-luvulla siirtyi seikkailemaan valkokankaalle, alkoi menestystarina, jolle ei näy loppua. Viimeisin Bond-elokuva, vuonna 2015 valmistunut Spectre, on ollut kaikkien aikojen kassamenestys kaikkialla maailmassa.

Sean Egan tarkastelee kirjassaan Bondin suosiota, vaiheita ja historiaa monesta näkökulmasta. Kirja valaisee oivasti niin James Bondin kuin Ian Fleminginkin persoonaa. Se paljastaa myös vastoinkäymiset ja takaiskut voittojen takaa, Flemingin kyllästymisen salaiseen agenttiinsa, oikeustaistelut, jotka olivat lopettaa Bond-filmien tuotannon sekä elokuvien pääosan esittäjien vaihtumiseen liittyvät kriisit.

Sean Egan on englantilainen kulttuuriin ja viihteeseen erikoistunut free lance -toimittaja ja kirjailija. Hän on julkaissut 26 kirjaa mm. sellaisista aiheista kuin The Rolling Stones, The Beatles, Coronation Street, Leonardo DiCaprio, Tarzan ja Manchester United Football Club.

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523123489
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 7749
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.