Heinäsirkka keittiössä
Dammann, Folke
Hyönteisten käyttö ruoka-aineena herättää yhä kasvavaa kiinnostusta
Suomessakin. Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville,
ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa
suorastaan trendiruokaa.
Hyönteiset ovat vähärasvaisia, ja niissä
on runsaasti proteiinia sekä ihmiselle tarpeellisia aminohappoja. Ne
sisältävät myös muita arvokkaita ravintoaineita, kuten mineraaleja ja
vitamiineja. Ja, kyllä vain - ne myös maistuvat hyvältä.
Kirja
opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti herkullisia
reseptejä kokeilunhaluiselle kotikokille. Friteerattuja kotisirkkoja,
paahdettuja jauhomatoja villivihannespedillä, tagliatellea sirkka-peston
kera, hienoja buffalotoukkapraliineja ja paljon muuta.
Kirja opastaa myös, kuinka esikäsitellä itse kerättyjä ruokahyönteisiä ja toukkia.
Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523122567
Kirjastoluokka: 682
Tekijän muu tuotanto:
NOPEA TOIMITUS
Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.
Saatavuus RB-kaupoista
Rosebud Sivullinen | 1 | |
Rosebud Citycenter | 0 | |
Rosebud Kaivopiha | 0 | |
Rosebud Tiedekulma | 0 | |
Rosebud Maria | 0 | |
Rosebud Kuopio | 0 | |
Keskusvarasto | 1 | |
Tilattavissa verkosta | ||
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä. |