Olen upea, mutta en sinun mieliksesi

Given, Florence

Supersuositun somevaikuttajan häpeämätön teos haastaa ahtaat sukupuolinormit ja ennen kaikkea sen, että naisen pitäisi näyttää tietynlaiselta oikeuttaakseen olemassaolonsa. 

Miten luopua muiden miellyttämisestä ja kuunnella itseään? Miten lakata kritisoimasta muita naisia ja ryhtyä sen sijaan liittolaiseksi? Kuinka tunnistaa sisäistetty naisviha? Miksi kannattaa siivota somensa alemmuudentunnetta ruokkivasta kuonasta ja seurata sen sijaan eri värisiä ja kokoisia inspiroivia persoonia? 

Kirjassaan Olen upea, mutta en sinun mieliksesi somevaikuttaja Florence Given kertoo räväkästi kasvustaan 2020-luvun feministi-ikoniksi. Given nostaa pöydälle nykyfeminismin tärkeimmät teemat kehorauhasta omien etuoikeuksien tiedostamiseen, slut shamingista naisvihan torjumiseen, sheivaamisesta kauneusstandardien hylkäämiseen. Värikkäästi kuvitettu ja vahvoja feministisiä sloganeita vilisevä teos ohjaa kohti elämää, jota miehinen katse ei määritä. 

Florence Given (s. 1999) on lontoolainen kirjailija, taiteilija ja somevaikuttaja. Hänellä on Instagramissa yli 300 000 seuraajaa, ja hänen kirjansa on pysytellyt Sunday Timesin bestseller-kärjessä kuukausia.  

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523007444
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 32.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Feminismi ja identiteettikysymykset

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.