Hyvinvointia mielelläsi

Tevanlinna, Anu

Miten arvot auttavat elämäntapamuutoksessa?
Psykologin valmennuksellinen tietokirja auttaa löytämään omien arvojen mukaisia ratkaisuja stressinsäätelyyn, painonhallintaan ja energisempään arkeen.

Kun tunnistaa omat arvonsa ja toimii niiden mukaisesti, elämäntapamuutos saa vankan pohjan. Mielentaitojen harjoittelu ja arvotyöskentely auttavat omannäköisen muutoksen suunnittelussa ja ylläpidossa. Psyykkinen työskentely vie elämän-tapamuutoksessa pintaa syvemmälle, auttaa pysyvän motivaation rakentamisessa ja tarjoaa keinoja, joilla mieli saadaan tukemaan muutosta

Arvot elämään toimii siltana tutkimuksen ja käytännön välillä. Tutkittu tieto esitetään lukijan arkeen sovitettavina paloina, innostavina harjoituksina ja käytännönläheisinä esimerkkeinä. Kun ihminen kartoittaa mahdollisuuksiaan, rajoituksiaan ja aiempia kokemuksiaan, hän löytää elämäänsä merkityksellisyyttä ja etenet pohdinnasta tekemiseen. Kirjassa on tuhdisti asiaa ja opastusta pysyvän muutoksen toteutukseen, esimerkiksi uusien rutiinien omaksumiseen.

Kirja sopii uudessa elämänvaiheessa eläville, pikaratkaisuihin pettyneille sekä työ- tai ruuhkavuosien väsyttämille. Kirjan monipuolisen työkalupakin välineillä elämäntapamuutos ei katkea pieniin vastoinkäymisiin, vaan hyvinvointia ja levollisuutta löytyy kaikille elämänalueille.

 

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523006652
Kirjastoluokka: 14.4
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Psykologia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.